Type opleiding

BOL

Praktisch op school

Op school een echt vak leren, samen met leerlingen met dezelfde passie en met leraren die je begeleiden in elke stap. Dat is BOL, of anders gezegd de Beroeps- Opleidende Leerweg. Je krijgt tijd voor de vaktheorie en in de praktijklokalen op school leer je de vaardigheden van het vak. Tussendoor ga je op stage, zodat je leert hoe het er in de praktijk aan toe gaat. Wil je niet direct aan het werk in de praktijk, maar voel je je prettiger in de schoolomgeving? Dan past BOL bij jou.

Kies je voor BOL, dan kun je één van de meubelopleidingen volgen. Bijvoorbeeld via de vakschool, het Hout- en Meubileringscollege of bij een van de ROC’s in jouw regio. Op de kaart van Nederland kun je zien waar de opleidingen gegeven worden. Op Stagemarkt.nl vind je een stage die past bij jouw wensen.

side-samenwerken.png

Opleidingen

Kies jouw school

Welke school je kiest heeft natuurlijk te maken met je reistijd, maar misschien ook wel met gevoel. Kies je vakopleiding en je woonplaats en geef aan hoeveel kilomters je maximaal wilt reizen en je weet direct wat je mogelijkheden zijn.

Lees meer

BBL

Ben jij 16 jaar of ouder en wil je het liefst direct in de praktijk een vak leren? Kies dan voor BBL, de Beroepsbegeleidende Leerweg. Leer jij beter door te doen en ben je wel klaar met 5 dagen per week in de schoolbanken zitten? Dan past BBL bij jou !

Lees meer

meubelmaker worden

Wat kan je worden?

Wil je weten wat het betekent, meubelmaker en (scheeps)interieurbouwer worden?
Denk je dat zagen, frezen en timmeren alles is? Denk opnieuw!

Welk beroep spreekt jou aan? 

X
Neem contact op